Përse duhet të udhëtoni me ne

Përse duhet të udhëtoni me ne

Hulumtimet e fundit vënë në pah se njerëzit të cilët herë pas here marrin pushime e udhëtojnë shumë, priren të jenë më të suksesshëm në jetë.

Albania Travel & Voyage u kushton rëndësi detajeve në udhëtimin tuaj . Ne u ngritëm me një mision të vetëm: Tu ofroj juve, klientëve, mundësinë të prekin nga afër, kulturën, traditën dhe bukuritë e vëndeve të cilësuara ndryshe si Perla.

Ne sollëm për herë të parë në tregun e turizmit destinacionin e: Kanoni Matka Shkup; Zip Line në Luginën e Rugovës; Stambollin e një dimensioni tjetër (vizitë në Muzeun Panorama 1453, Muzeu Ataturk, Sarajet e Topkapise me guidë profesioniste); Brashovë, Kështjella e Drakulas, ku grupi ynë kërcen gjithmonë nën tingujt e muzikës shqipe në qëndrën e madhe të kryeqytetit te Kulturës Bukuresht. Sollem Luxin e Hotel Mirage, Strug duke i dhënë turit një tjetër shkëlqim dhe klientëve tanë një fundjavë relaksi ne SPA-në e hotelit.  Pasuar kjo me të njëjtin shërbim edhe në Budva, Hotel Bracera, sukses i garantuar qe u pasua edhe nga agjensi te tjera në tregun shqiptarë

Albania Travel & Voyage është gjithmonë në kërkim të tureve të reja të paeksploruara më parë në tregun e turizmit shqiptarë

 

Tek ne do të gjeni:

  • Udhëtim në vendet turistike malore
  • Udhëtim në vendet turistike bregdetare
  • Udhëtim në vendet turistike dimërore për skijim.
  • Ture të organizuara në grup ose paketa individuale.
  • Resorte dhe Hotele turistike për të shijuar pushimet turistike në të katër stinët e vitit

abonohuni në newsletter


Merrni ofertat e fundit në E-Mail-in tuaj