Blog

Sa shpesh lahen avionët?

Vendndodhjet për larje përcaktohen nga ku avionët po hedhin në aeroport për të paktën tetë orë. Si një linjë ajrore globale, vendet e larjes së gjenden në të gjithë botën në katërmbëdhjetë aeroporte duke përfshirë Houston, Newark, Singapor, Hong Kong dhe Sao Paulo. ” “Orari i larjes është i njëjti vit; kjo nuk ndryshon nga […]

Lexo më tepër

Shërbimi i dhomës me Robot në Hotelin e Chicagos

Me një emër si Hotel EMC2, do të prisnim pajisje shkencore si një restorant me emrin Albert ose mikroskopë të kthyer në llamba në dhoma. Sidoqoftë, hoteli i Çikagos në EMC2 ofron vizitorëve diçka edhe më të mirë – robotë. Njihuni me Cleo dhe Leo, dy robotë që kujdesem për mysafirët të cilët mund të […]

Lexo më tepër

Këto 12 shtretër aeroplani ju lejojnë të fleni me të vërtetë në një fluturim

Ka lajme të mira për udhëtarët që e gjejnë atë si një sfidë për të fluturuar në avionë. Për çmimin e biletës me klasë premium, mund të merrni vetëm një hapësirë që është e rehatshme, private dhe mjaft e qetë për të siguruar një pushim të mirë. Këtë vit u bë prezantimi i krevatit të […]

Lexo më tepër