Ka lajme të mira për udhëtarët që e gjejnë atë si një sfidë për të fluturuar në avionë. Për çmimin e biletës me klasë premium, mund të merrni vetëm një hapësirë që është e rehatshme, private dhe mjaft e qetë për të siguruar një pushim të mirë.

Këtë vit u bë prezantimi i krevatit të parë të dyfishtë në klasë biznesi – i quajtur Qsuite nga Qatar Airways – si dhe zbulimi i dy produkteve revolucionare të krevateve të klasit të parë, me të gjitha apartamentet A380 të Singapor Airlines, mbyllur 777 vende.