UDHETIME PER SKI

PER TE LEXUAR ITINERARIN E DETAJUAR TE SECILIT UDHETIM KLIKONI LINKET PERKATESE TE VENDOSURA ME POSHTE👇👇

👉 SKI NE MAVROVE ➡Nisje 21 DHJETOR & Nisje 2, 3, 4, JANAR — 2 Dite — Cmim 49€! (Hotel MIRAGE 4Yje)

👉 SKI NE BREZOVIC ➡Nisje 1, 2, 3, 4, JANAR — 2 Dite — Cmim 60€ (Hotel me 5 Yje)

👉SKI NE KODREN E DIELLIT dhe MAVROVE ➡Nisje 1, 2, 3, 4 Janar — 2 dite — Cmimi 65€! (Hotel NB 5 Yje)

👉 SKI NE KODREN E DIELLT dhe MAVROVE ➡Nisje 1, 2 & 3 Janar — 3 dite — cmimi 120€ (Hotel NB 5 Yje)

👉 SKI NE KOLASHIN ➡Nisje 1, 2, 3, 4, JANAR — 2 Dite — Cmim 50€ (Hotel Hilton 5 Yje)

👉 SKI NE BOGE ➡Nisje 1, 2, 3 & 4, Janar – 2 Dite – Cmimi €65! (Hotel Dukagjini 5 Yje)

 👉 SKI NE BREZOVIC DHE BROD ➡ NISJE 1, 2, & 3 JANAR — 3 DITE — CMIM 110€ (HOTEL ME 5 YJE)

👉 SKI NE KOLASHIN ➡ NISJE 1, 2, & 3 JANAR — 3 DITE — CMIM 99€ (HOTEL HILTON 5 YJE)

👉 SKI NE VOSKOPOJE – DARDHE ➡Nisje 2, 3, 4, JANAR — 2 Dite — Cmim 6500 lek!

👉SARAJEVE DHE BJELASNICA (Darke festive me muzike live)➡ Nisje 2 JANAR –– 3 Dite –– Cmimi €99!

👉 KRISHTLINDJE NE DARDHE – VOSKOPOJE ➡Nisje 23 Dhjetor — 3 Dite — Cmimi 99€

👉 KRISHTLINDJE NE SARAJEVE DHE NE BJELASNICA ➡ Nisje 23 Dhjetor –– 3 Dite –– Cmimi €99!

👉 KRISHTLINJE NE MAVROVE ➡Nisje 24 Dhjetor — 2 Dite — Cmimi €49! (Hotel Mirage 4 Yje)

👉 KRISHTLINJE NE KOLASHIN ➡Nisje 24 Dhjetor — 2 Dite — Cmimi €59 (Hotel Hilton 5 Yje)

👉 KRISHTLINJE NE BOGE ➡Nisje 24 Dhjetor –– 2 Dite –– Cmimi €65! (Hotel Dukagjini 5 Yje)

👉 KRISHTLINDJE NE BREZOVIC ➡Nisje 24 DHJETOR — 2 Dite — Cmim 45€ (Hotel me 5 Yje)

👉 VITI I RI NE VOSKOPOJE – DARDHE ➡Nisje 31 Dhjetor – 3 Dite – Cmimi €115!

👉 VITI I RI NE SARAJEVE & BJELASNICA ➡Nisje 31 Dhjetor – 4 Dite – Cmimi €185!

Dergojani miqve tuaj kete oferte me:

Të rekomanduara

abonohuni në newsletter


Merrni ofertat e fundit në E-Mail-in tuaj