Me një emër si Hotel EMC2, do të prisnim pajisje shkencore si një restorant me emrin Albert ose mikroskopë të kthyer në llamba në dhoma. Sidoqoftë, hoteli i Çikagos në EMC2 ofron vizitorëve diçka edhe më të mirë – robotë.

Njihuni me Cleo dhe Leo, dy robotë që kujdesem për mysafirët të cilët mund të kenë nevojë për ndihmë.

Ata mund të sjellin një peshqir ose shishe me ujë në dhomat dhe madje të ofrojnë shërbim në dhomë që të ftuarit kanë urdhëruar nëpërmjet një telefonate ose mesazhi me tekst. Për të treguar një mysafir që kanë mbërritur, një mesazh flakëron në televizionin në dhomë.

Cleo dhe Leo duken si koshë plehrash në rrota, por ata bëjnë zhurma me zë si R2D2 nga Star Wars dhe madje edhe një zë i keq kur hapin kapakun e tyre për të zbuluar çfarëdo që të ftuarit kanë urdhëruar.

Nëse ata futen në udhëtarët e tjerë në korridor, të ftuarit janë në gjendje të marrin në konsideratë se robotët janë të zënë si ekranet e tyre digjitale lexoni, “Më falni, unë jam në një shpërndarje.”

Ndërsa udhëtarët në mënyrë të pashmangshme harrojnë një furçë dhëmbësh ose duan të shijojnë një vakt në dhomën e tyre, shumë vizitorë kanë tendencë për të gjetur një justifikim për të parë Cleo dhe Leo në veprim – dhe kush mund t’i fajësojë ata?

Është 2018, ku robotët e hoteleve do të plotësojnë çdo nevojë tuaj dhe kjo është diçka që nuk dëshironi të humbisni.

travelpulse.com